Vigtigste
Grunde

Sammensætning og handling af hestens årsagsmiddel til kvinder (med priser og anmeldelser)

Forfatter: Elena Polyakova, læge-terapeut,

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(15 stemmer, gennemsnit: 2.9 ud af 5)

Ikke kun mænd men også kvinder har nogle gange brug for dope for at vise de bedste resultater i en seksuel maraton. Det kan være folkemæssige retsmidler (afkog og tinkturer lavet af vegetabilske ingredienser) - de er billige, men de har ringe effekt og kræver en lang modtagelse. Hvis en kvinde ønsker at opnå hurtig og stærk ophidselse, kan du købe piller eller salver i et apotek eller en specialbutik (på forskellige steder er prisen anderledes). Et af disse stoffer er hestens årsagsmedicin.

Når det kræves

Årsagen til, at brugen af ​​hestens årsagsmedicin kan kræves, er et lavt niveau af naturlig libido. Ofte sker et utilstrækkeligt niveau af ophidselse hos en kvinde på grund af:

  • Fysisk træthed (for eksempel efter en hård dags arbejde eller aktive sportsaktiviteter).
  • Skændsler, stress, angst, frygt, komplekser.
  • Sygdomme (fald i det naturlige niveau af seksuel ophidselse i diabetes mellitus, blærebetændelse, inflammation i det genitourinære system).
  • Fysisk ubehag under intimitet med en mand.
  • Hormonale lidelser.
  • Familieproblemer, et spændt forhold til en mand.

Flere detaljer om årsagerne kan læses i artikler eller læses i specielle videoer. Overalt vil det siges, at hver af disse grunde er grundlaget for at besøge en specialist - en familiepsykolog, terapeut, gynækolog, endokrinolog. Lægen vil foretage en undersøgelse, tildele en række tests, diagnosticere, hjælpe med at slippe af med kilden til problemet. Indtil årsagen er elimineret, kan libido forbedres ved hjælp af hestdriveren.

Hvordan veterinærmedicin tjener mennesker

Equine patogen - oprindeligt veterinær, der anvendes i hesteavl at forbedre den seksuelle refleks dyr. Jeg ved ikke, hvem først kom op med ideen om at give til mennesker, men det fungerede. Ligesom effekt, og efter nogen tid, fabrikanter har justeret den naturlige sammensætning af lægemidlet og gøre det sikkert for mennesker - aktive stoffer doseringen er reduceret, deres virkninger blid, betyder, at du ikke få forgiftet (undergivet regler), betyder det ikke har alvorlige bivirkninger.

Homøopatiske midler Equine agent er en højt fortyndet ekstrakt af testikelserum. Det er ikke et lægemiddel, men tilhører kategorien af ​​biologisk aktive tilsætningsstoffer (dårligt). Det frigives i form af dråber tilsat til vand og tages internt.

Generelle oplysninger om forberedelsen:

  • Handelsnavn: Hjertefødende middel eller VTS (ekstrakt af testikelserum).
  • Producent: OOO "A-BIOFABRIKA" (Rusland).
  • Udgivelsesform: Dråber i et hætteglas eller en kolbe 25 ml (til kvinden i denne dosis er tilstrækkelig i 30 gange).
  • Sådan tager du: 7-10 dråber 20 minutter før samleje.
  • Virkningens varighed: 2-3 timer.
  • Hvor meget koster det: Hestaktivatorens pris er 900-1400 rubler. (i forskellige apoteker og butikker er prisen anderledes).

Tag kun frivilligt!

På internettet er der videooptagelses kunstnere, der giver råd til mænd, hvordan man "låser op" en kvinde - at hælde det i hestepestens drikke umærkeligt. Følg ikke rådene fra sådanne videoer - de er meget uetiske. Tage stimulanter bør være helt frivillige.

Derudover hældes kausionsagenten i en drink til en kvinde, er farlig. Dette lægemiddel har en række kontraindikationer (allergi mod sammensætningen, hjertesygdomme, nyresvigt, krænkelser af centralnervesystemet). Ved uvidenhed er det muligt at opnå ikke eksacerbation, men eksacerbation af eksisterende sygdomme, derfor må man være meget forsigtig med modtagelsen af ​​sådanne retsmidler. For at undgå bivirkninger anbefales det at anvende et sikrere og ikke mindre effektivt middel som f.eks. Drops of Erotisin (En hesteskader), den kan købes på specialiserede onlineapoteker (for eksempel dette link).

Vil resultatet være korrekt efter brug?

På netværket er der helt forskellige informationer om hestechaufføren. Der er mange videoer med overexcited piger angiveligt under påvirkning af midlerne. Tro på, at denne video ikke er værd, fordi de ligner forfalskning (sådanne videoer er tilgængelige for alle stoffer, der øger kvindens libido).

På den anden side, hvis du begynder at studere anmeldelser om hestagenten, så vil hvert sekund være negativt. Hvad betyder disse negative anmeldelser - dårlige kvaliteter af stoffet eller machinations af konkurrenter, der producerer andre stimulanser? Faktisk er hverken den ene eller den anden.

Hvis vi forstår, hvorfor forbrugerne forlader negativ feedback, så bliver det i de fleste tilfælde klart, at folk ikke rigtig forstår, hvordan patogenet virker. Det er vigtigt at forstå forskellen mellem et lægemiddel og et dårligt: ​​Tilsætningsstoffer bliver ikke af med problemer, men har en midlertidig stimulering. Derudover kan de ikke have samme virkning på forskellige mennesker. Nogen føler en stærk og hurtig stigning i libido, og nogen vil bemærke små ændringer. Dette er normalt og angiver slet ikke den dårlige kvalitet af tilsætningsstoffet. Bada bør vælges individuelt.

Endelig minder vi om, at stimulanter som Congenital patogen kun giver midlertidig hjælp, men fjerner ikke problemet for evigt. Med en konstant mangel på seksuel lyst, skal du se en læge, så han kan finde ud af årsagen (dette kan være en alvorlig sygdom) og ordinere en behandling.

Virkning fra brugen af ​​hestedriveren til kvinder (med anmeldelser og priser)

Internettet er ikke den bedste kilde til pålidelige oplysninger om patogener for kvinder. De fleste af de publicerede materialer er reklamer, der gemmer sandheden. Men før du vælger et stof, vil du ikke bare vide om fordelene, men også om dens mangler. Derfor besluttede vi os for at studere et af de mest kendte midler til at øge kvindelig libido derhjemme - Equine Exciter.

På grund af reklame er det svært at finde pålidelige oplysninger om forskellige typer af kvindelige patogener

Vi vil studere sine fordele, mangler, vi vil forsøge at finde ud af, hvor meget det er effektivt, om der er bivirkninger, hvilke anmeldelser folk skriver om det, om det er værre eller bedre end analoger.

Midler til heste og mennesker kan ikke være de samme

Et hesteagent er anvendt som hestekrævende middel, som anvendes i tilfælde af kvæg, heste og svin. Yohimbine, som er en del af yohimbinen, forårsager hos mænd en øget seksuel refleks, der er nødvendig for hurtig befrugtning af kvinder. I anmeldelser skriver nogle gange, at dette stof er brugt til at øge spændingen hos mennesker. Dette er en fejltagelse. Hvis du tager en dyrlæge, kan du let forgifte dig selv.

Køb kun på apoteker et værktøj kaldet VTS

Folk kan bruge et værktøj med et lignende navn hjemme, men produceret for kvinder og mænd (det kaldes også "militært teknisk samarbejde"). PTS er et højt fortyndet ekstrakt af testikelserum. Solgt i et apotek (det kan findes på hylder med ikke-traditionelle stoffer) og sexbutikker.

Dette homøopatiske præparat har i sammenligning med veterinærhestpatogenet en helt anden sammensætning og en anden dosering af de aktive stoffer. Det kan ikke forårsage alvorlig skade (selvfølgelig, hvis brugsanvisningen følges).

Generelle oplysninger

  • Handling: markeret seksuel ophidselse.
  • Klassificering: kosttilskud.
  • Formfrigivelse: opløsning i form af dråber.
  • Volumen: i en flaske 25 ml (nok til 30 anvendelser).
  • Ansøgning: internt.
  • Anbefalet dosis: 5-7 dråber til kvinder på op til 60 kg, 10 dråber i en vægt på 60-70 kg, 15 dråber i vægt over 70 kg.
  • Annonceret aktionstid: 15 minutter efter optagelse.
  • Tid: 2-3 timer.
  • Producent: LLC "A-BIOFABRIKA" (Rusland).
  • Hvor meget er: Prisen på en flaske er 900-1400 rubler. (i forskellige butikker kan prisen variere).

Er der nogen garanti, og hvordan påvirker den en person

Tal om effektiviteten af ​​stoffet (vi gentager igen, at vi ikke overvejer en veterinærmedicin, men et homøopatisk middel!) Kan kun udføres på grundlag af undersøgelser.

I tilfælde af hestchaufføren er der ikke gennemført officielle forsøg, så det er umuligt at sige, hvor stor en procentdel mennesker hjælper og under hvilke forhold det virker bedre. Man kan kun lave antagelser baseret på svar fra personer, der risikerer at prøve hestedriveren, på videoen efter modtagelsen, samt oplysninger fra annoteringen af ​​dette værktøj.

Virkningen af ​​lægemidlet er ikke påvist ved kliniske undersøgelser

De stoffer, der udgør Hestepatogenet, har en aktiverende virkning på det centrale og autonome nervesystem, øger blodgennemstrømningen til kønsorganerne, hvilket fører til hurtig seksuel ophidselse. Det er ikke nødvendigt at regne med en 100% stærk effekt - koncentrationen af ​​aktive stoffer i lægemidlet er ikke så stærk: nogen kan forårsage patogenet, og nogen vil slet ikke mærke ændringerne.

Løsningen af ​​hesteaktivatoren er taget inde. Forberedt til at blande det med te, kaffe, juice. Du kan tilføje til vandet, men smagen vil være bitter. Det er ikke forbudt at blande produktet med alkohol, men det skal gøres meget omhyggeligt.

Når anbefales til svagere køn

Nogle mænd rådgiver ved hjælp af hestens årsagsmedarbejder til at "ramme" det svagere køn, der umærkeligt føjer til kvinder dråber i drikkevarer. Det er naturligvis ekstremt uetisk, og lad sådanne damer forblive på deres samvittighed. Endnu bedre, at kvinderne brugte patogener alene i tilfælde, hvor det er svært uden stimulanter at opnå det ønskede spændingsniveau.

Problemer med excitation kan være permanente forårsaget af psykofysisk frigiditet (når de foreløbige kærtegn ikke leverer forventet glæde) eller midlertidig (på grund af stress, stivhed, træthed). Selvfølgelig kan årsagerne til utilstrækkelig excitation ikke elimineres med dråber alene. Det er stadig ikke en kur, men et tilsætningsstof, der hjælper med at øge spændingsniveauet i et par timer. Hvis der er et alvorligt seksuelt problem, er det bedre at konsultere en specialist.

Men i tilfælde af kortsigtede problemer eller hvis du vil opleve nye fornemmelser i sengen, kan du prøve det, især fordi prisen og et lille antal bivirkninger ikke er en hindring for sådanne forsøg.

Når man skal bruge det, er det umuligt

På trods af, at faldet Hest patogen er ikke en kur, men et homøopatisk middel, der anvendes i hjemmet, er det stadig har kontraindikationer.

Det kan ikke drikke for mennesker med allergi over for komponenter med hjertesygdomme, nyresvigt, i nogen CNS-lidelser.

Hvad angår bivirkninger, advare producenterne om mulig svimmelhed, øget hjertefrekvens, kvalme. I nogle anmeldelser skriver du med øget dosering, at det er muligt at opnå effekten, når kvinden fuldstændigt mister kontrollen over sig selv. Der er ingen beviser til støtte for dette. Videoer af utilstrækkelige piger angiveligt under påvirkning af hestens kausionsagent er tvivlsomme - det er helt muligt, at overexcited damer enten overager eller er under påvirkning af narkotika. For at undgå bivirkninger anbefales det at tage sikrere og ikke mindre effektive midler, såsom Rendez Vous, det kan købes på specialiserede onlineapoteker (for eksempel dette link).

Uddrag af testikelserum, som kan købes på apotek

En hest forårsagende middel (ekstrakt af testikelserum) er et homøopatisk middel til stimulering, som ikke kun påvirker de seksuelle organer, men også hjernens områder, der er ansvarlige for seksuel lyst. Som følge af at tage stoffet er der øget libido hos både mænd og kvinder.

Produktet er tilgængeligt i form af dråber, der bekvemt tilsættes til enhver form for drikke. Aktiv komponent af hestkorsende middel Yohimbine tilhører kategorien alkaloider, og opløses hurtigt i enhver væske uden at ændre farven, lugte og smag. Yohimbine ekstraheres fra det samme træ af arten af ​​marenovene, der vokser i Centralafrika. Til seksuelle stimulanser er også VTS-analog af patogenet, som er baseret på en lille mængde ekstrakt af testikelserum.

I første omgang blev denne alkaloid undersøgt for at skabe et lægemiddel til dyr, så det kaldes hestens årsagsmiddel. Senere blev lægemidlet brugt til at behandle erektil dysfunktion hos mænd. Men retssagen handler også aktivt om kvinder. Du kan købe hestevogn i et apotek eller i en online butik. Du skal vælge et stof designet til mennesker. Der er et veterinærmedicin med samme navn, og det kan forårsage uoprettelig skade på menneskers sundhed. Da veterinærudgaven af ​​lægemidlet har en anden sammensætning og dosering.

Virkningerne af patogenet på kroppen

Efter at have taget stoffet der er ændringer i adfærd og den generelle tilstand af kroppen af ​​mænd og kvinder. nemlig:

  • Alvorlig seksuel ophidselse
  • Øget fysisk aktivitet
  • Øget blodtryk og hjertebanken;
  • Seksuel udholdenhed;
  • Langvarigt samleje og gentagelse af intimitet;
  • Stabil erektion
  • Manifestation af multi-orgasme hos nogle kvinder.

Et hestens forårsagende middel, mere præcist et ekstrakt af testikelserum, påvirker de autonome og centrale nervesystemer, hvilket fremmer blodgennemstrømning til kønsorganerne. Dette sikrer hurtig seksuel ophidselse. Der er imidlertid en mulighed for, at patogenet ikke vil påvirke kroppen, hvis mængden af ​​aktive stoffer er lille.

Anbefalinger til brug

Ved indtagelse af stoffet kan der opstå bivirkninger. Inden brug er det også nødvendigt at studere kontraindikationer og anmeldelser. Tag patogenet være dig selv. Det er uacceptabelt at hælde det i en partners drink uden samtykke. Mænd anbefales at tage en hest forårsagende middel til erektil dysfunktion, og under den komplekse behandling af impotens. Kvinder vil have gavn af stoffet i problemer med seksuel ophidselse: en fuldstændig mangel på seksuel lyst og frigiditet. Dette værktøj kan tage og sunde mennesker med øget libido, for at få en lysere og mere intens orgasme.

Bivirkninger

  • Bevæbninger i hænderne;
  • Den stærkeste generelle ophidsede tilstand;
  • Svimmelhed og hovedpine;
  • kvalme;
  • Udvikling af ortostatisk hypotension
  • Utilstrækkelig adfærd
  • Ukontrollerede handlinger.

Acceptance af det medfødte patogen er kontraindiceret i: kardiovaskulære sygdomme, lever- og nyresygdom, svækket centralnervesystem og ved en allergisk reaktion på stoffets komponenter. Men med manifestationerne af overgangsalderen og atonyen af ​​blæren kan du tage stoffet.

Produktet sælges i form af dråber i 25 ml hætteglas. At dømme efter tilbagemeldingen om forberedelsen af ​​dette beløb er nok til 30 ansøgninger. Du kan tilføje en agent til enhver drink. Ved en dosering på 20 dråber er en person så begejstret, at han ikke kontrollerer sig selv. Derfor er det forbudt at overskride doseringen på 10 dråber, med det første indtag på ikke mere end 5 dråber. Når dosis øges, forekommer bivirkningerne, der overføres uafhængigt i tre timer.

Der er udviklet et specielt doseringsbord til kvinder. Så til damer med en vægt på mindre end 60 kg tilladt at tage op til 7 dråber. Ved en højere vægt er 10 dråber tilladt. Effekten vises 15 minutter efter indtagelse, og varer 2-3 timer. Når der tilsættes almindeligt vand, kan der forekomme en bitter smag. Kausionsmiddelet er kompatibelt med alkohol, men det anbefales ikke at blande med stærke drikkevarer for ikke at overbelaste hjertet. Hvis du følger alle anbefalinger til at tage stoffet, kan du undgå negative virkninger på kroppen. Eksperimenter med dosen af ​​patogenet er forbudt, da overskuddet af det aktive stof i kroppen kan forårsage langvarig onani, hvilket har en negativ indvirkning på mental og fysisk sundhed.

Vi besluttede at sprede vores sexliv med min kone. Venner rådede hestens årsagsmedarbejder. Effekten er tilfreds. Vi vil fortsætte med at bruge det.

Vi forsøgte en gang. Min favorit bemærkede, at jeg blev spændt mere end normalt. Og følelser af intimitet var uforglemmelige.

Den forårsagende agent virker virkelig. Købt på råd fra venner. I starten lidt tøvede, er navnet ikke meget sonorøst. Men så forsøgte de og forblev meget tilfredse. Vi vil bruge det i fremtiden.

Forum via-nsk.ru

Hestestimulerende anmeldelser

  • lignende
  • Kan ikke lide det
oleg rush 28 okt 2014

Folket. Jeg vil gerne diskutere dette bemærkelsesværdige lægemiddel som hestens årsagsmiddel (ekstrakt af testikelvalle) og hvor den kan købes. Ved lignede mange tilbud på markedet. Men her, at denne tvivl forårsager disse steder på en dag for mig. ? Ja, et sted jeg så oplysninger, at denne agent er generelt forbudt.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
dark-viking 29 okt 2014

Den forårsagende agent.. er en realitet eller en myte. Haha. Derefter hvorfra kvinden generelt blæser tårnet. Du taler om dette afrodisiakum, eller snarere om denne stimulans

  • lignende
  • Kan ikke lide det
Paha Surgut 04 nov 2014

Her læser jeg alle disse anmeldelser om hestedriveren for kvinder, og jeg så videoen. Ja, kun at det er svært at tro på alt dette. Han efter min mening har længe været forbudt at sælge på Den Russiske Føderations område. Køb denne præporat gør det slet ikke ? Nej.

Lignende analogier er ligesom.

Jeg har konstant set disse meddelelser på netværket

Her er et seksuelt provokerende middel SILVER FOX

"Den analoge af hestens årsagsmiddel SILVER FOX er:

I kontakt naryl. Hvad kan nogen fortælle mig, hvordan det virker eller ikke?

  • lignende
  • Kan ikke lide det
Sanya Vladivostok 13 nov 2014

Alle disse kvinders patogener synes mig at være vanvittige. Det vigtigste årsagsmiddel er dig. Nå, mere alkohol. Gør jer selv og alt vil være en slags top.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
Oleg Omsk 13 nov 2014

Et eller andet sted så jeg, at hestejeren var forbudt til salg i Rusland i lang tid. Og det faktum, at der er på markedet, er alle falske eller bøder. Tee på sendte penge og efter udvisning forsvinder en person, eller sendes kontant ved levering og de sender vand i en boutel. dens i det mindste hæld en peberrod ikke virker.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
Sanya Vladivostok 27 nov 2014

Et eller andet sted så jeg, at hestejeren var forbudt til salg i Rusland i lang tid.

Om patogener er der intet i UKCRF, men det er interessant, at give en kvinde en hestorusisk agent, du tvinger hende til at have sex - det kan betragtes som voldtægt.

Hvis pigen har en allergisk reaktion eller et angreb i form af anafylaktisk chok - kan du ikke redde hende. ? sidder enten for et utilsigtet mord eller for kriminel uagtsomhed.

Hestechauffør er meget giftig og gælder derfor kun for veterinærmedicin. ? Nache ville længe have været i apoteker og sexbutikker solgt.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
sana 27. november 2014

Alle disse kvinders patogener synes mig at være vanvittige. Det vigtigste årsagsmiddel er dig. Nå, mere alkohol. Gør jer selv og alt vil være en slags top.

Nå ved jeg ikke, jeg ved det ikke, der er noget som kvinders frigidhed. Nå, jeg har en ven okochival hende et halvt år godt, ikke i hvad. Selv om jeg ved med sex, er det helt lige. Nå hældte hun en spansk flyve ind i sin saft og skyndte sig. det er kun en skam, der virker gennem tiden. Det der virker, er ikke til stede

  • lignende
  • Kan ikke lide det
admin 27 nov 2014

Nå ved jeg ikke, jeg ved det ikke, der er noget som kvinders frigidhed. Nå, jeg har en ven okochival hende et halvt år godt, ikke i hvad. Selv om jeg ved med sex, er det helt lige. Nå hældte hun en spansk flyve ind i sin saft og skyndte sig. det er kun en skam, der virker gennem tiden. Det der virker, er ikke til stede

Og hvad brugte du med den spanske flyve? Hvis i alkohol og kogende vand, så okay virker det ikke med dem.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
spartak 28 nov 2014

Hestedriver skal slibes i små krystaller af noget som granulat og sprinkle et par krystaller på et krus. og derefter blev kvinden som i artiklen i avisen læst modtaget på mit hjerteanfald. ? næsten døde. men før det skyndte hun på alle, der var i nærheden, i en vild seksuel spænding og sindssyge. Pigen var klar til at gøre alt for bare at have sex, så blev den mand, der hældte den på hende denne potion, anlagt til strafferetligt ansvar. I aviser som spidinfo er dette ofte ønsket at skrive. Jeg har fundet denne omtale på internettet. Jeg er også interesseret i at kende sandheden herom, eller er det bare en myte, og du kan ikke så forføre en pige du kan lide? ? hvad er konsekvenserne efter det?

  • lignende
  • Kan ikke lide det
Kisych 28 nov 2014

Og hvad brugte du med den spanske flyve? Hvis i alkohol og kogende vand, så okay virker det ikke med dem.

Al den sande spanske flyve med kogende vand og sprut fungerer ikke. Alkohol forårsager den modsatte virkning. Tværtimod er pigen ædru, hvad angår virkningen af ​​lægemidlet er reduceret.

  • lignende
  • Kan ikke lide det
sana 30 nov 2014

Med partner forsøgte cremen-stimulator (små lyserøde rør 500 rubler værd ca undskylder navn og jeg kan ikke huske) til klitoris - det er den ægte vare))) Jeg anbefaler !. Som de siger, hvad lægen bestilte. Klitoris bliver meget følsom))

  • lignende
  • Kan ikke lide det
God samaritan 30 nov 2014

Lad os springe ind i historien. ? Zdrevle stimulering af seksuel lyst, som i mennesker, at heste produceret manuelt ved at stimulere prostata.

Det stof hedder Excucus -26 fulde navn ham: excitator cupiditas coetus.V almindelige mennesker, han blev kendt som "hest patogen" ifølge brugt min "forskning" i sexbutikker i øjeblikket sælger en falsk kaldet "hest patogen" eller svagt virkende homøopatisk medicin fordi kemikalier, de sælger som apoteker zaprescheno.V af him.preparatov kun solgt Viagra, Levitra og sialis.Kto prøvet disse midler han ved, at i første omgang om effektiviteten af ​​cialis omkostninger, men selv han ikke kan gå til nogen sammenligning med denne "hest forårsagende middel. "

? det er ingen hemmelighed, at alle virksomheder, der producerer afrodisiaka er fokuseret på produktion af billige produkter med størst mulig profit, og forbrugeren er af ringe betydning for dem, selv om han ikke længere købe noget indtægter. Der plejede at være vidunderlige midler til at styrke erektion og libido, for eksempel "spansk flyve", selv i Casanovas dage blev hendes handling beskrevet meget farveløst.

Equine Exciter for Women: Benefits and Principle of Action

En mand kan ikke få lidenskabelig sex, træt af kvinders kulde og evige undskyldninger, kan han ikke vente for endelig at se, som et første skridt i retning af sex hun vil gøre hans favorit.

Der er en nem måde, som er 100% effektiv. Under hans indflydelse er enhver kvinde befriet. Hun glemmer forlegenhed, om træthed, der er ingen undskyldninger, og monotoni i køn husker generelt ikke noget. Den bedste årsagsagent i udtalelsen til bladet ZdorovMan:

Generelle egenskaber ved patogenet og den kemiske sammensætning

På trods af, at der på hylderne i kiosker og sexbutikker er et stort udvalg af værktøjer, der forbedrer seksuel lyst, emhætte testikelkræft serum (MTC) eller i en national hest forårsagende middel for de fleste kvinder betragtes som en af ​​de bedste højtydende værktøjer til en betydelig stigning i deres libido hjemme.

Til veterinærmedicin har han absolut intet at gøre, undtagen for samme navn. Midler til excitation af heste flere gange mere koncentreret. Hestechauffør er et rent homeopatisk præparat (BAD), som er anerkendt som sikkert. Den er tilpasset til masseapplikation og giver ingen sundhedsskader, men øger kun seksuel opblussen i det retfærdige køn.

  1. Produktet sælges i et apotek (uden recept) eller en sexbutik.
  2. VTS-præparat er et fortyndet ekstrakt af testikelserum, certificeret, licenseret til originalitet.
  3. Fremstillet i form af en opløsning, i flasker på 25 ml (ca. 30 doser), påført som en dråbe inde.
  4. Virkningen af ​​lægemidlet optræder hurtigt efter 15 til 25 minutter efter indgivelse og bliver markant forlænget i 2 til 4 timer.
  5. Brug lægemidlet er tilladt fra 17 år.

Dens største forskel fra andre midler til excitation: virkningen ikke kun på kønsorganerne, men også direkte indvirkning på visse områder af hjernen, der er ansvarlig for seksuel ophidselse. Som følge heraf udvikler seksuel aktivitet i kroppen på en usædvanlig måde.

Sammensætningen af ​​lægemidlet omfatter:

  1. Alkaloid yohimbin. Det vigtigste aktive stof i lægemidlet ekstraheres i midten af ​​det afrikanske kontinent.
  2. Uddrag af testikelserum fra de evigtgrønne greenwood træer. Initiativtager til PTS: de vigtigste fordele ved stoffet

Hvis vi laver en betinget sammenligning af patogenet med andre kendte midler, har Equine Exciter for kvinder sådanne fordele:

  1. Praktisk og nem anvendelse. Det flydende kvindelige årsagsmiddel opløses let.
  2. Hurtig handling. Dråber absorberes hurtigt i blodbanen og forårsager et akut ønske om sex.
  3. Kausionsagenten for et sæt af komponenter er mere fokuseret på det svagere køn.
  4. Sammensætningen af ​​kosttilskud er så sikker som muligt.
  5. Overkommelig pris.
  6. Ifølge læger anmeldelser er det mest effektive, sikre og pålidelige middel til at genskabe kvinder til glæden ved sex.
  7. Det vigtigste - er ikke vanedannende.

Princippet om indflydelse på den kvindelige krop

Anvendelsen af ​​en nøjagtig dosering af lægemidlet fører til aktiveringen af ​​centralnervesystemet og det autonome nervesystem, blodstrømmen i kønsorganerne øges. Som et resultat sker:

  1. Afslapning af glatte muskler i bukhulen, lille bækken og selvfølgelig livmoderen. Takket være dette øges blodgennemstrømningen til de seksuelle organer intensivt, libido øges, og seksuel ophidselse øges.
  2. Frigivelsen af ​​gonadotrope hormoner i hypofysen i blodet stiger - som følge heraf når kvinden flere orgasmer.
  3. Forbedrer kvaliteten af ​​seksuel kontakt.
  4. Øger følsomheden af ​​den intime zone og taktil følsomhed.
  5. Tiden for samleje øges, seksuel udholdenhed forbedres i sengen. Med gentagne gentagelser af seksuelle handlinger kan en kvinde, der tog serum, have sex for en længere tid og aktivt.
  6. 50% af kvinderne lærer, hvad multiorganismens lysstyrke er.

Føler at forstå, at dråberne begyndte at fungere meget simpelt. For det første bemærker kvinden stigningen i puls og vejrtrækning, så er der en sød trækfølelse i underlivet. Lidt overskyet tanker, der er en tunghed i benene, og sekretionen intensiverer.

Mere omhyggeligt opfattet et menneskes berøring er der et fyrværkeri af fornemmelser. Styr bevægelsen af ​​hans krop, skrig en kvinde kan ikke og kræver øjeblikkelig tilfredshed af behovet. Bedøvelse effekt varer flere timer.

Ansøgning: Hvad er indikationerne?

Det er almindeligt antaget, at PTS kun bruges til at inducere en partner til at have samleje. Det er ikke sådan. Nogle kvinder bruger selv patogenet i sagen, når det er svært at opnå det krævede stimuleringsniveau uden stimulans. Hestechauffør bruges til:

  • krænkelser af seksuel funktion
  • efter overdreven fysisk anstrengelse
  • i tilfælde af hormonfejl
  • med aldersrelateret udryddelse af seksuel lyst
  • efter meget stress eller spænding
  • når det er tørt i skeden eller når kvinden mangler fysiologisk smøring
  • hvis en kvinde oplever forskellige komplekser, der forhindrer afslapning
  • Som stimulerende intimitet med ubehag og muskelkontraktion under samleje eller i psykofysisk frigiditet.

Kontraindikationer til brugen af ​​et uundværligt middel, anmeldelser

Trods det faktum, at hestedriverens dråber ikke er et lægemiddel, men homøopatiske, som anvendes individuelt hjemme, har stadig nogle kontraindikationer:

  • allergisk reaktion på bestanddele
  • hjerte og vaskulær sygdom;
  • hypertension;
  • graviditet;
  • nyre- eller leverinsufficiens
  • høj temperatur;
  • lidelser i nervesystemet (excitabilitet, irritabilitet).

Med hensyn til bivirkninger advarer producenterne af dette middel mod mulige angreb:

  • arytmi;
  • svag svimmelhed;
  • kvalme og opkastning
  • tab af kontrol over sig selv
  • sløret syn.

Symptomer på overdosering opstår, hvis dosen overskrides tre gange. I tilfælde af overskridelse af den tilladte dosering er overeksponering og total tab af kontrol over en kvinde over sig selv mulig.

Applikationsfunktioner

Lægemidlet blandes godt med alle slags væsker. Derfor kan heststimulerende midler til kvinder tilsættes til både læskedrikke og enhver alkohol med lavt alkoholindhold. Hvis lægemidlet er unnoticeable for en partner at dryppe ind i vin, juice eller kaffe, har det absolut ingen virkning på drikken. Når du kombinerer med rent vand, kan du mærke en smule bitterhed ved at drikke.

Doseringen af ​​stoffet og antallet af doser afhænger direkte af kvindens vægt. Af hensyn til en magisk aften og uforglemmelige smukke øjeblikke er bøden taget før en intim dato ved en sådan eksemplarisk ordning:

Hestedriver for mænd og kvinder: prisen på apoteket og handlingen

I begyndelsen blev hestens årsagsmiddel fremstillet for at fremkalde husdyr til reproduktion. Værktøjet tillod ikke at spilde tid og energi og vente på dyrets udseende i den tilsvarende stemning. Under undersøgelsen blev det bemærket, at dette stof har en stærk indflydelse på hjernecentrene hos mennesker, der er ansvarlige for seksuel opblussen.

I øjeblikket er stoffet anerkendt som sikkert, tilpasset til massebrug og overført til Ruslands narkotikaregister, beregnet til human brug.

Handling og anvendelse

Faktisk er det, der populært kaldes "hestens årsagsmiddel til mennesker", VTS (et testikelt valle ekstrakt). Det er almindeligt antaget, at det udelukkende anvendes til tilbøjelighed til seksuel intimitet. Dette er ikke sådan, stimuleringsmidlet bruges i vid udstrækning, når det er nødvendigt at normalisere det seksuelle liv i familier, der har stødt på problemer.

Hestedriver udstedes i en form, der ikke medfører ulejl ved brug af produktet. Dråber opløses let i enhver drink, hvilket gør det muligt for dig ikke at reklamere for brugen af ​​stoffet. Dette er især vigtigt for mænd, der værdsætter deres ry og ikke ønsker at dele metoder til at opnå deres seksuelle sejre.

Tilsætning af et stimulerende middel til både alkoholiske og ikke-alkoholiske væsker forårsager ikke ændringer i deres farve, smag eller smag. Let bitterhed kan kun mærkes, når den kombineres med almindeligt vand.

Indikationer for brug:

  • hvis en af ​​partnerne er fysisk træt, for eksempel efter aktiv fysisk anstrengelse, en hård arbejdsdag;
  • genoprette atmosfæren af ​​intimitet efter spændingen, konflikten, overført stress;
  • Tilstedeværelsen af ​​forskellige komplekser, der forhindrer afslapning;
  • fysisk ubehag under samleje forbundet med muskelklemmer og utilstrækkelig frigivelse af smøremiddel;
  • svigt i hormonsystemet;
  • sygdomme, der reducerer seksuel lyst (diabetes, blærebetændelse, eksplosionssystemers inflammation osv.);
  • Personlige problemer, der hæmmer den gensidige forståelse mellem partnere.

Hvordan påvirker patogenet kvinder?

Kvindernes brug af stimulanter anbefales, hvis de har problemer med at opnå en tilstrækkelig grad af ophidselse. Reduceret libido fører til psykofysisk frigidhed, når de foreløbige kærtegn ikke tillader dig at slappe af og få den forventede glæde.

Mulige bivirkninger af lægemidlet:

  • stabil overexcited sindstilstand, utilstrækkelig adfærd;
  • tab af kontrol over sig selv
  • tremmer af hænder;
  • kvalme og opkastning
  • svimmelhed.

Til det retfærdige køn er der en speciel dosisdosering. For hende, damer med vejer op til 60 kg kan på et tidspunkt drikke op til 7 dråber patogenet. Hvis kropsmassen er større, er det tilladt at tage 10 dråber.

Overskridelse af dosis anbefales ikke, for ikke at provokere negative reaktioner fra de indre organer. Ifølge annotationen af ​​effekten tager det ikke lang tid at vente - det vises efter 15-20 minutter. En kvinde begynder at opleve seksuel lyst, hendes interesse for en mand er stærkt forøget. Patogenens virkning fortsætter i 2-3 timer, hvilket er ret nok til at realisere intimitet.

Hestedriver for mænd

Den stimulerende virkning er baseret på den sympatolytiske virkning. Efter at have brugt stoffet, begynder de seksuelle organer at blive intensivt forsynet med blod. Det autonome såvel som det centrale nervesystem er aktiveret. Dette fører til en hurtig indtræden af ​​seksuel ophidselse.

Følgende ændringer bemærkes:

  • forbedring af erektion
  • forhøjet blodtryk og øget hjertefrekvens
  • øget motoraktivitet
  • muligheden for at forlænge tidspunktet for samleje og en hurtig genopretning efter det
  • høj seksuel udholdenhed.

En hest forårsagende agent bruges ofte til mænd med en impotensdiagnose. På trods af den høje effektivitet kan man ikke tale om et 100% resultat, da der er en mulighed for, at organismen vil være immun over for lægemidlet. Løsningen bruges i overensstemmelse med en persons vægt, men du kan ikke bruge mere end 16 dråber ad gangen.

Hvor meget koster VTC i apoteker?

På apoteker kan du købe et lægemiddel produceret af LLC "A-BIOFABRIKA". Stimulatoren er realiseret i henhold til TU 9197-117-9249-2962-12. Omkostningerne ved en flaske 25 ml, indeholdende ca. 30 doser - 900-1400 rubler. Lægemidlet er ikke et lægemiddel og udleveres uden en læge recept. Det er klassificeret som et biologisk aktivt tilsætningsstof.

De bedste mandlige stimulanser i tabletter og dråber: læs her

Kvinders feedback

Ekaterina, 27 år gammel, Volgograd. Efter flere års familieliv blev vores intimitet mindre levende. Det var svært at vælge det øjeblik, hvor lysten vil opstå, og mig og konen. En ven, efter at have lært om mit problem, anbefalede hestchaufføren. Med ham lærte jeg, hvad en multi-orgasme er. Sensationer kan ikke overføres - huden reagerer selv til den mindste berøring, og forgrunden giver levende indtryk.

Anna, 31 år gammel, Moskva. Emosionelle spændinger, belastningen forbundet med den nye position tillod mig ikke at slappe af, træthed og irritabilitet akkumulerede kun over tid. Jeg blev kold, svarede næsten ikke på kærtegn. Og en dag indså jeg, at jeg ikke længere kunne tolerere dette. Efter at have studeret anmeldelserne på webstedet bestilte jeg hestchaufføren. Køn med ham - som i hans ungdom, når intet kan forhindre nydelsen!

Ekaterina, 36 år gammel, Ekaterinburg. Med alderen havde hendes mand problemer med styrke. En ven rådede om et naturligt middel - en hest forårsagende agent. Lægemidlet løste helt problemet, harmoni vendte tilbage til vores relationer.

I de fleste tilfælde tillader brugen af ​​et additiv at opnå den forventede virkning og åbne nye facetter af intimitet. Det er vigtigt ikke at glemme, at beslutningen om at bruge stimulanter af seksuel lyst bør tages uafhængigt, den umærkelige blanding i partnens drikkevarer af dråber er ikke tilladt. Hestens årsagsmand er i stand til hurtigt at klare problemet, men i tilfælde af alvorlige krænkelser er det nødvendigt at gå dybere ind i løsningen af ​​dette problem, så de seksuelle barrierer i fremtiden ikke påvirker det intime liv.

Hest hurtig exciter

Der er mange grunde, der har en negativ indvirkning på vores sexliv. Men der er et bevist værktøj, der i løbet af få minutter kan returnere den mandlige magt og kvindelig seksualitet. Køb i dag en hestekrævende agent i Moskva, hvor prisen er ret acceptabel, er enkel, du skal bare bestille på vores hjemmeside og nyde de kødelige fornøjelser igen som i 18 år!

Et magisk middel, der vil ændre dit liv!

Mange kvinder har svært ved at slappe helt af under sex, og årsagen er ikke i partneren, men i komplekser og stereotyper. Derudover hævder mange sexterapeuter, at ikke alle repræsentanter for den retfærdige sex oplever orgasme. Men ikke straks sætte et kryds i dit sexliv, der er en vej ud, du skal bare købe en kvindelig hest forårsagende agent! Dette værktøj hjælper ikke kun med at afsløre seksualiteten af ​​selv den mest reserverede dame, med ham er du garanteret at opleve en masse multi-orgasme!

Hestechauffør til kvinder er et rigtigt fund, og det er desuden helt sikkert, fordi grunden er et naturprodukt. Faktisk er det et biologisk aktivt additiv, som har følgende virkning:

  • gør nervesystemet til at fungere bedre;
  • bidrager til blodstrømmen til kønsorganerne;
  • forbedrer seksuel ophidselse.

Som et resultat vil du opleve et uimodståeligt ønske om sex og afsløre hele dit kvindelige potentiale med 100%.

Hestedriver for mænd er også uundværlig, hvis der er problemer med styrke. Efter dette lægemiddel kan en elev endog misunde. Ja, og dopingens varighed omkring 2 timer, og i løbet af denne tid vil helt sikkert overraske din sjælsamler.

Selvfølgelig har stoffet nogle kontraindikationer, så tag dråber hestechauffør til kvinder, og mænd bør kun følge instruktionerne og ikke overskride doseringen. Med forsigtighed skal dope behandles og folk lider af sygdomme i det nervøse, kardiovaskulære system, i strid med nyrerne. Hvis der ikke er nogen problemer med sundhed, er hestevognskørsel helt sikker.

Fordelene ved produktet indbefatter dets alsidighed, fordi den hestens årsagsmedicin i modsætning til de fleste stoffer ikke kun har en virkning på repræsentanterne for den smukke halvdel af menneskeheden, men også på mænd. Selvfølgelig, hvis årsagen til frigiditet eller mandlig insolvens er sygdomme, så skal årsagen udryddes.

Hvorfor os?

Selvfølgelig kan du købe hestedriver til kvinder i Moskva, besøge et stort apotek, eller du kan bare bestille et mirakelstof på vores hjemmeside. Og i sidstnævnte tilfælde vil du ikke kun spare penge, men også dyrebar tid. Når alt kommer til alt, samarbejder vi med os, kan du til enhver tid placere en ordre til dig. Du behøver ikke at gå overalt, og vigtigst af alt vil det være muligt at gøre købet helt fortroligt.

Tænk stadig, hvor man skal købe hestekører til mænd? Praktisk søgning på stedet, levering i hele Rusland, komplet anonymitet - ikke alle vores plus. Vi har også de mest behagelige priser og kun de originale produkter af høj kvalitet. Og det bedste bevis på vores upåklagelige omdømme er de taknemmelige tak for kunder, som du kan finde på hjemmesiden.

Hestedriver for kvinder med hurtig handling åbner nye facetter af glæde, og du vil lære, hvad ægte orgasme er. Din mand vil igen føle sig unik, ønsket og elsket! Er det ikke denne garanti for en glad og stærk familie? Nok at løbe væk fra problemerne er det tid til at opdage de uforglemmelige glæder i det jordiske liv!

Et værktøj til excitation af kvinder - en hest forårsagende agent

Artiklen omhandler sammensætningen, handlingsprincippet, sikre doser og kontraindikationer til anvendelse af hestkausus. Hvor er det bedre at købe et middel, så man ikke betaler for meget og ikke står over for forfalskning, anmeldelser af købere og læger.

Effektivitet af hestfremkaldende middel til mænd og kvinder

En hestes årsagsmiddel er bedre kendt som en måde at øge libido hos kvinder, men på mænd virker dette middel som det stærkeste afrodisiakum og hjælper med at styrke potensen. Lægemidlet fremstilles i form af dråber, uden lys smag og stærk lugt. Dette gør hans modtagelse enkel, praktisk og helt usynlig. Det kan tilsættes til næsten enhver drikkevare, og du vil ikke føle en forandring i deres smag.

På baggrund af at tage lægemidlet er der:

  • øget seksuel lyst
  • blodgennemstrømning til kønsorganerne
  • rigelig frigivelse af naturligt smøremiddel;
  • forværring af følelser under samleje
  • kraftfulde og talrige orgasmer.

De aktive stoffer i sammensætningen af ​​midlet virker på en kompleks måde og forbedrer virkningen af ​​hinanden. De har en særlig kraftig effekt på den kvindelige krop, stimulerer et uimodståeligt seksuel lyst, befriende, eliminerer angst og angst. Derfor er hestens årsagsmiddel til kvinder kaldet kvindelig Viagra og bruges uanset alder.

Lægemidlet er optaget til salg og sælges både i de specialiserede afdelinger af detailapoteker og på producentens officielle hjemmesider. Før du bruger produktet, skal du læse instruktionerne og nøje observere den daglige dosis og andre forskrifter. Vær sikker på at du ikke har kontraindikationer for brugen.
Gå til leverandørens hjemmeside

Pris og hvor man kan købe en hest forårsagende agent

I betragtning af at hestedriveren med hurtige handlinger i form af dråber er ret populær, er den aktivt implementeret i vores land både engros og detailhandel. Lægemidlet kan købes hos detailspecialiserede salgsafdelinger eller bestilles på officielle hjemmesider på internettet. Derfor vil prisen for det være væsentligt anderledes.

Flere og flere købere foretrækker at bestille på officielle hjemmesider. Dette er berettiget af faktorer som:

  1. Anonymitet for købet - du modtager din ordre uden at angive indholdet af pakken.
  2. Fast pris uden ekstra gebyr for flere sælgere.
  3. Muligheden for at købe de originale varer med en rabat til minimumsprisen. Det er 990 rubler.
  4. Praktiske måder at levere. Pakken kan modtages både via post af Rusland og af andre kurertjenester.
  5. Modtagelse af yderligere høring. Muligheden for at læse instruktionerne og dosen af ​​stoffet i flasken, tilbagemeldinger fra kunder og læger, der allerede har forsøgt dette værktøj.

Kendskab til lægemidlets høje popularitet, mange apoteker satte for meget mark-up og kan sælge en afrodisiakum på en og en halv, og endda to gange dyrere end sin pris i online-butikken.

I detailnetværket kan du også finde mange analoger, der produceres uden at strække testikelserummet. Selv om de annonceres som et stærkt stimulerende middel til kvinder og mænd, er de i praksis ikke en analog eller et derivat af et veterinærprodukt.

Når du bestiller et kvindelig patogen på den officielle hjemmeside, er du garanteret at modtage det oprindelige middel med detaljerede instruktioner. På den baggrund kan du vælge den optimale dosis og bestemme optagelsesfrekvensen.

Hvor meget koster hestens forårsagende middel:

  • Moskva - 990 rubler.
  • St. Petersburg - 990 rubler.
  • Ekaterinburg - 990 rubler.
  • Nizhny Novgorod - 990 rubler.
  • Ukraine, Kiev - 459 UAH.
  • Dnepropetrovsk - 459 UAH.
  • Gomel - 23 rubler
  • Almaty - 5600 tenge

Kundeanmeldelser

Mange købere, der bestilte og forsøgte hestedriverens handling for kvinder, skynd dig ikke at forlade deres rigtige feedback og dele deres indtryk på hjemmesider og fora. Dette skyldes problemets følsomhed og ønsket om at bevare fortroligheden. Derfor har kvinder og mænd, der har prøvet effekten på sig selv, skrevet kommentarer anonymt.

Min mand og jeg har længe ønsket at prøve noget nyt i den intime sfære. I fem års samliv er kødet ophørt med at være så sensuelt og forskelligt. Jeg begyndte at bemærke, at min ægtefælle havde betydeligt afkølet til mig. På forummet læste jeg om hestedriveren. Jeg ved ikke, om de rigtige var anmeldelser eller ej, men mange par roste dette middel og forsikrede sig om dets mirakuløse egenskaber.

Vi bor i en lille by, vi kan ikke finde sådanne lægemidler i apoteker, og plus alle andre ved, og diskussioner kunne ikke undgås. Umiddelbart besluttet at købe et køb på stedet. Pakken kom hurtigt. Så efter 3 dage blev dråberne testet for første gang. Jeg ved ikke, hvad der forårsagede nyhedsvirkningen eller årsagsmanden, men vi kunne godt lide resultatet. Manden er glad.

Alina, 27 år gammel

Køb et lægemiddel rådgivet af en ven. Han bruger det ofte sammen med sin kone. Og jeg kunne ikke befri min nye kæreste på nogen måde. Hun kan lide og vil have affinitet, men det er spændt alle så intense, som en log. Forhold er cool, men sex er ikke så meget.

Accepteret et kvindelig patogen og en mand som en erstatning. Hvor går beskedenhed? Resultatet var ikke bare godt, men betagende. De to af os kunne lide det. Pigen sagde, at hun endnu ikke havde så stærke orgasmer. Nu vil vi konstant anvende. Jeg råder alle sammen.

Vlad, 25 år gammel.

Gå til leverandørens hjemmeside

Doktorens kommentarer

Mange par adresserer mig på skilsmisse. De fleste af dem har problemer i intime relationer, og som følge heraf kan de ikke finde et fælles sprog på andre områder. Mange af dem hørte om hestedriveren, læste anmeldelserne, men tør ikke prøve det.

I konsultationer anbefaler jeg stærkt, at par eksperimenterer. At arrangere romantiske møder, giv gaver og anvende afrodisiakum. En af de mest effektive blandt dem er en hest forårsagende agent.

Dens virkning er svært at overvurdere for både mænd og kvinder. Når alt kommer til alt fra godt sex, opnås glæde altid af begge. På den baggrund lærer partnere at finde fælles ground i andre spørgsmål, behandle hinanden tolerant og acceptere kompromis.

Ilya Stoyanov, familiepsykolog, sexolog.

Den kvindelige libido er flere gange mere kompliceret end den mandlige styrke. Derfor er der så mange stoffer, der er designet specielt til den smukke halvdel af menneskeheden. Det er sværere for dem at komme fri, stille ind og have det sjovt.

Som praksis har vist, er brugen af ​​et hest forårsagende middel til mennesker også effektivt. Lægemidlet har et minimum af kontraindikationer til udnævnelsen og er sikkert for mennesker, underlagt den maksimale daglige dosis og ingen kontraindikationer.

Udgivelsesformen i form af dråber gør modtagelsen ikke kun praktisk, men også effektiv. Det trænger hurtigt ind i blodet og begynder at virke efter 5-10 minutter fra optagelsestidspunktet. Lyt ofte på lægernes anmeldelser og ikke selvmedicinere.

Tatyana Semenovna Myakisheva, sexterapeut.

Hvordan arbejder en hestevogn for kvinder?

Takket være en afbalanceret kombination af aktive ingredienser i lægemidlets sammensætning har den en kompleks virkning på hele kroppen.

Øget blodgennemstrømning til kønsorganer og erogene zoner, en stigning i antallet af sexhemmeligheder, aktiveringen af ​​produktionen af ​​det kvindelige kønshormon og accelerationen af ​​metaboliske processer påvirker kvindens krop. Som en følge heraf føler en kvinde et skynd af seksuel energi, en seksuel attraktion og en generel forbedring i hendes helbredstilstand.

Drops har også en stærk effekt på en persons følelsesmæssige tilstand - de roer og frigør, hjælper med at slippe af med komplekser, føler sig mere selvsikker, fjerner angst og tunes ind i en romantisk stemning.

At dømme efter de mange anmeldelser af mænd, mod baggrunden for at tage stoffet, har kvinder tendens til at have flere orgasmer, varigheden af ​​den seksuelle handling øges, og de taktile fornemmelser forværrer. En god effekt opnås ved regelmæssig brug af produktet og overholdelse af instruktioner.

analoger:

Instruktioner til brug

Inden du begynder at bruge hestpatogen, skal du læse brugsanvisningen nøje og følge alle dens bestemmelser. På trods af at dette stof tilhører homøopatiske præparater, er det ikke nødvendigt at forsømme anbefalinger. I dette tilfælde er producenten ikke ansvarlig for bivirkninger og garanterer ikke opnåelsen af ​​den påståede effekt.

For kvinder anbefales 7 dråber 1-2 gange om dagen. Mandsdosis øges til 10-15 dråber ad gangen afhængigt af vægten. Produktet kan tilsættes til enhver drikkevare eller fortyndes med rent vand og sluges med en eller flere sip.

Aktivstoffer absorberes hurtigt i mave-tarmkanalen, indtaster blodet og fordeles gennem hele kroppen. Effekten sker efter 15-20 minutter.

struktur

Sammensætningen af ​​hestens forårsagende middel omfatter kun native komponenter - ekstrakter og ekstrakter fra plantemateriale og testikelvalle.

Hovedkomponenten af ​​stoffet - yohimbin - tilhører kategorien alkaloid. Det er syntetiseret fra barken af ​​lilla træer, der vokser i afrikanske lande. Medikamenter med yohimbin giver en stærk stimulerende effekt, øger seksuel aktivitet hos både mænd og kvinder.

At producere medicin med indholdet begyndte kun at sikre sig effektiviteten og sikkerheden af ​​stoffet. Alle aktive stoffer i lægemidlet blev testet og bekræftet deres positive virkning på det menneskelige legeme.

Lægemidlet er godkendt til salg og anerkendt som sikkert. I dråberne er der ingen smagsforstærkere, smagsstoffer og sukker. Derfor er deres brug sikkert selv for diabetikere. For yderligere oplysninger, læs brugsanvisningen.

Kontraindikationer og bivirkninger

På grund af dets naturlige sammensætning er listen over kontraindikationer og mulige bivirkninger lille. Det anbefales ikke at tage stoffet:

  1. Personer under 18 år.
  2. Uden patientens samtykke.
  3. Kvinder, der lider af mentale lidelser eller alvorlige hjerte-kar-sygdomme.
  4. Ved højt blodtryk.
  5. Medicin anbefales ikke til kvinder under amning eller graviditet.

Akutte overdosestatus under test af patienter blev ikke løst. Dette bekræftes af mange anmeldelser. Men for at bryde den tilladte daglige dosis af dråber er det ikke værd.

På baggrund af modtagelsen af ​​en hestrelaterende agens med en høj dosis alkohol eller kaffe øges hjertebanken, pulsen stiger, svimmelhed opstår og svag kvalme. I sjældne tilfælde, en lille tremor i hænderne.

Fabrikanten udelukker ikke muligheden for individuel intolerance over for de enkelte bestanddele af lægemidlet, men i praksis blev sådanne tilfælde ikke registreret.
Gå til leverandørens hjemmeside